Masini second hand
Masini de Vanzare Second Hand, Vanzari Auto Mana a doua
 FAQFAQ    SearchSearch     RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Noul Maybach Exelero

Post new topic   Reply to topic    www.Masini-de-Vanzare.ro Forum Index -> ALTE MASINI
Author Message
masini-de-vanzare.ro
Site Admin

PostPosted: Wed May 10, 2006 12:43 pm    Post subject: Noul Maybach Exelero Reply with quote

O super masina pentru oameni care au bani.

Ce parere aveti ?

sau

O va cumpara Becali ?
Back to top
masini-de-vanzare.ro
Site Admin

PostPosted: Tue May 16, 2006 11:17 am    Post subject: Mai multe poze cu Maybach Exelero Reply with quote

Back to top
masini-de-vanzare.ro
Site Admin

PostPosted: Mon Sep 11, 2006 7:38 am    Post subject: Maybach Exelero vs Pobeda Victory Reply with quote

Uitati si varianta ruseasca pentru Maybach Exelero: Pobeda Victory .

Cel putin spatele ambelor masini seamana. Mie unu mi-ar place o masina Pobeda Victory dar cred ca e prea scumpa pentru bugetul meu.
Back to top
seri
Sofer cat. B,C

PostPosted: Mon Sep 11, 2006 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

Nici gand sa se compare aia cu Exelero. Ai putea zice ca seamana doar pentru ca au ca inspiratie coupe-urile din anii 30. Acest Exelero, ca si primul Exelero, a fost facut la comanda pentru producatorul de anvelope Fulda. Nu o sa o cumpere Becali pentru ca nu exista decat una!
Exelero are 5.9 metri lungime, are un motor V12 biturbo de 6l ce dezvolta 700 CP. Viteza maxima este de 350 km/h.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    www.Masini-de-Vanzare.ro Forum Index -> ALTE MASINI All times are GMT
Page 1 of 1